0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Školenie SUPRA v Starej Ľubovni 21.5.2019

29. 05. 2019 - Školenie

Počas posledných upršaných dní vyšlo slnko aj u nás v podobe nových produktov francúzskej značky SUPRA. Manažér pre export SUPRA Mykhaylo Kukonin nás navštívil v sídle Storms, s.r.o. v Starej Ľubovni, kde sme sa stretli s ďalšími kolegami našej firmy. Produktové školenie prebiehalo v príjemnej atmosfére, pretože prinieslo do nášho portfólia novinku, ktorú nikto iný nevyrába. Teplovzdušná piecka na drevo ALLURE v rozmeroch 1000 a 800 mm je dizajnovo vkusná. Má celosklenené rastrované dvierka s jednoduchým úchytom.. ALLURE je prvá piecka, ktorej povrchová teplota vonkajšieho skla nepresahuje teplotu 100 °C (tzv. studené sklo). Toto technické riešenie v maximálnej možnej miere zvyšuje bezpečnosť. Nízka povrchová teplota dvierok eliminuje možnosť poranenia sa pri kontakte. Priame okolie piecky je bezpečné a vy sa nemusíte obávať neželaných poranení.   

Pán Kukonin nám ďalej predstavil novinky na slovenskom trhu v podobe elektrických spotrebičov. Zaručená kvalita použitých materiálov a výroba situovaná vo Francúzsku nás utvrdzuje v tom, že výber bol správny. Inteligentné, moderné a dizajnovo jedinečne spracované, elektrické spotrebiče, ktoré zabezpečia tepelnú pohodu u Vás doma.

Do ponuky sme zaradili aj ohrievač (OTO), ktorý si obľúbia nielen v rozostavaných stavbách, na vyhriatie miestnosti, ale aj na vyschnutie omietok stien. Pri zvýšenej vlhkosti Vášho obydlia SUPRA ponúka odvlhčovače s jednoduchým programovaním až na 8 hodín (ALDO). Vhodné je použitie pri sušení bielizne.

Veríme, že oceníte aj spotrebiče, ktoré sú akumulačné a udržujú teplo. Sú to tzv. ohrievače olejového kúpeľa (OASIS), ktoré sa plnia olejom a dlho akumulujú teplo v telese. Výhodou je, že sú prenosné, bezpečné a dokonale zapadnú do Vášho interiéru.

Niektoré modely spájajú viac funkcii a ponúkajú funkciu navyše. Okrem ohrievača do kúpeľne plnia funkciu sušenia uterákov a sušič vlasov. Navyšše dokonca disponujú USB vstupom pre telefón (MIRO). Príjemný doplnok pre tých čo vo vani radi počúvajú hudbu alebo audio knihu.

Elektrické spotrebiče SUPRA zavedieme do ponuky v priebehu leta 2019.

SUPRA má v našom portfóliu veľké zastúpenie produktov, preto sme radi, že si pán Mykhaylo Kukonin vždy nájde cestu k nám. Tešíme sa z jeho prítomnosti a ďakujeme spoločnosti SUPRA za hodnotné informácie, ktoré nám sprostredkovala.

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: