0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Výstava CONECO 27.-30.3.2019 Incheba Bratislava

23. 04. 2019 - Výstava

Medzinárodný stavebný veľtrh CONECO sa v bratislavskej Inchebe konal už po štyridsiaty krát. Veľtrh prebiehal paralelne s medzinárodným veľtrhom energetickej efektívnosti RACIOENERGIA, čoho súčasťou bola aj naša spoločnosť Storms s.r.o. Počas štyroch výstavných dní sme prezentovali značky a produkty, s ktorými dlhodobo spolupracujeme a patria medzi najvyhľadávanejšie v rámci svojho portfólia.

Pre návštevníkov a potenciálnych klientov bol pripravený stánok s krbovými vložkami popredných výrobcov HITZE, SUPRA, RICHARD LE DROFF a SCHMID. Veľkú pozornosť návštevníkov pútala novinka z dielne rakúskeho výrobcu Kaschütz. Predstavili sme prvé rohové ohnisko s rádiusovým zaoblením na stavbu kachľových pecí, tzv. Firetherm Edge R95. Tento produkt je exkluzívny práve pre svoje jedinečné dizajnové riešenie.

Keďže sa nám začína sezóna spoločenského stretávania sa priateľov a známych pri grilovačke, predstavili sme taktiež záhradné grily, vhodné nielen na grilovanie, ale aj pečenie, údenie a varenie fantastických jedál. Štýlove grily dodáva MONOLITH, renomovaný nemecký výrobca keramických grilov a ich príslušenstva. Pre fajnšmekrov, ktorí milujú luxus, ale štandardný krb im nezapadá do priestoru, tým sme predstavili biokrby od firmy PLANIKA. Sú to luxusné bezkomínové krby plnené bioalkoholom, sú bezprašné a teda aj bezúdržbové, hodiace sa do hotelov, reštaurácii či zimných záhrad. Návštevníkov zaujala táto luxusnejšia varianta tepla, pretože inštalácia biokrbu nemá hraníc. Čerešničkou na torte tejto technológie je jej inteligentné ovládanie, prostredníctvom smartfónu, tabletu či inteligentnej domácnosti.

Návštevnosť počas výstavných dní bola obrovská, čomu sa úprimne tešíme. Ďakujeme Vám, že ste sa pri našom stánku zastavili a dozvedeli sa viac o Storms s.r.o.

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: