0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Výstava Nábytok a bývanie, Nitra 2014

05. 03. 2014 - Výstava

Druhý marcový týždeň v roku 2014 sme sa prezentovali na výstave Nábytok a bývanie v Nitre. Výrazne nám pri tom pomáhalo niekoľko vybraných partnerov – kachliarov z rôznych regiónov Slovenska.

Atmosféra výstavy sa v našom útulnom stánku niesla v príjemnej priateľskej nálade. Na svoje si prišli aj samotní návštevníci. Tí okrem toho, že si mohli jednotlivé výrobky fyzicky poprezerať, mali tiež príležitosť sa s prítomnými odborníkmi v oblasti kachliarstva pozhovárať a ujasniť si množstvo dôležitých informácií. V rámci širokého spektra exponátov si na svoje prišiel každý. Najviac zaujala novinka v našom portfóliu pizza pec FAMILY PIZZA, ktorá vzhľadom na svoje rodinné určenie a prijateľnú cenu prilákala množstvo záujemcov. Prehliadnuť sa nedali ani funkčné spotrebiče krbová vložka Kantaa resp. Palatium 3, či pec MIO 2. Tie umožnili návštevníkom na vlastnej koži presvedčiť sa o pravdivosti niektorých tvrdení a vychutnať si atmosféru ohňa.

Za príjemne strávené chvíle na tejto výstave chceme všetkým zúčastneným úprimne poďakovať a veríme, že toto podujatie bolo prínosné ako pre odborníkov, tak aj pre našich budúcich zákazníkov.

Kolektív Storms s. r. o.

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: