0 0 €

Nákupný košík je prázdny

Školenie Planika Gas 24.-25.6.2019 Brzoza

02. 07. 2019 - Školenie

Naša spoločnosť Storms je výhradným distribútorom produktov firmy Planika pre Slovensko a Českú republiku. Planika je výrobcom najbezpečnejších moderných a inteligentných biokrbov a plynových krbov na svete. Pokrýva celosvetový trh viac ako 15 rokov.

S prichádzajúcimi inováciami na trh nás výrobca pozval na produktové školenie o novinkách v plynových krboch, ktoré sa konalo neďaleko mesta Radom, v mestečku Brzoza (PL). Tieto produkty sme zaradili aj do súčasnej ponuky a nájdete ich TU.

Kolektív individuálneho školenia tvorili firmy z Portugalska, Holandska, Slovenska a Českej republiky, ktorej zástupcom sme boli my, Storms. Prístup výrobcov bol veľmi príjemný, detailne nám predviedli ako funguje vnútro (ohnisko) Sinatry a taktiež jej manuálne ovládanie. Dozvedeli sme sa o možnostiach inštalácie plynových krbov a aké najčastejšie chyby môžeme urobiť počas ich obsluhy.

Výrobcovia sa tentoraz zamerali na naše preškolenie na manuálne ovládanie plynového ohniska Galio (v ponuke aj automatické ovládanie – Galio) a plynového krbu Lighthouse (Maják). Ten je v našej ponuke ako NOVINKA od tohto mesiaca (júl 2019).

Okrem toho si nás v Planike riadne preskúšali a tým sme získali Cerificate of training, čo nás oprávňuje regulárne montovať plynové krby tejto spoločnosti.

Ďakujeme za príjemne strávený čas aj za kvalitné školenie. Tešíme sa na ďalšie novinky a ďalšiu spoluprácu.

Súbory na stiahnutie:

Zdieľať článok: