0 0 €

Nákupný košík je prázdny

GRILY

GRILY od Monolith-u

Keramické grily od nemeckého výrobcu Monolith dnes prichádzajú na slovenský trh prostredníctvom našej spoločnosti STORMS. Tradícia, dizajn, inovácie a najmodernejšie technológie grilovania v jedinom zariadení. V grile od Monolith-u dokážete nielen grilovať, ale aj variť, piecť pizzu a chlieb či dokonca údiť ryby. Zvoľte si veľkosť keramického grilu podľa preferencii a využitia a užívajte si chvíle s priateľmi.

 

EFEKTIVITA

Vďaka svojej jedinečnej tepelnej účinnosti potrebuje gril Monolith veľmi málo energie na vytvorenie a udržanie požadovanej teploty, takže s iba 2,5 - 3 kg aktívneho uhlia dokážete v  Monolith-e variť na nízkej teplote a pomaly po dobu dlhšiu ako 24 hodín. Okrem toho sa na udržanie teploty vyžaduje veľmi málo kyslíka a pohyb vzduchu je minimálny, takže mäso zostáva šťavnaté.

 

 

ÚSPORNOSŤ

V porovnaní s inými grilmi je Monolith mimoriadne úsporný z hľadiska spotreby paliva, ktorý zaisťuje vysoké teploty s minimálnym odpadom a spôsobuje, že pár steakov bude vánok. Jednoducho otvorte horné a dolné prieduchy a vzduchové otvory, aby ste rýchlo rozžeravili uhlie. Keď to urobíte, zatvorte vetracie otvory, aby ste zastavili prúdenie vzduchu, grilovací a ohnivý priestor sú teraz utesnené a v krátkom čase uhlíky vymiznú a sú pripravené na ďalšie použitie.

 

VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLOV 

Monolith je vyrobený z extrémne žiaruvzdornej keramiky a vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Robustne navrhnutý vozík je vyrobený z ocele s práškovým povlakom, má dva praktické bambusové bočné stolíky a zaisťovacie kolieska pre bezpečnosť. 

 

 

VÝBER JE NA VÁS

MONOLITH ICON

MONOLITH JUNIOR*

MONOLITH BASIC

MONOLITH CLASSIC Pro SERIES 2.0*

MONOLITH LeCHEF Pro SERIES 2.0*

MONOLITH CLASSIC BBQ GURU Pro SERIES 2.0*

MONOLITH LeCHEF BBQ GURU Pro SERIES 2.0*

* verzia aj s vozíkom a bočnými policami